The Devil Hates You

huhuu ~ fail på att "nya modet" är "Goth" X) jaha okej, fett coolt, ser i tidningen att man ska ha pentagram och grejjer, och SAMTIDIGT en massa kors och allt skit man kan tänka sig.
Är jag trångsynt eller är modebranschen åt helvete? Pentagram ska man inte ha om man inte står för dess betydelse, och att ha gothiska kläder osv ena dagen och "fjortiskläder" andra är ganska så WANNABE!!
Sry men gillar det inte alls. Antingen är man Gothare eller så är man INTE.
The devil hates you anyway.


har haft fett kul btw i helgen på Sigurdsgatan, träffade mitt troll <3

sen var jag iväg med Sune till rutbo på tisdagen och red sen lektion Igen på Torsdagen. ^_^ vi galopperade :'D (gick hett till) men han var skitduktig (för dom som inte vet så är Sune fail på att galoppera i paddocken på. antingen bara rusar han fram i travartrav eller så skenar han i galopp) så jag fick honom att fatta rätt galopp och sen göra halt direkt efter. SKIT DUKTIG! Vi kommer framåt :D skönt att något funkar den här långa hösten.Jag har mina perioder, just nu är jag inne i min Japan period igen, nyss var det Industri period, och jag pendlar ganska mycket mellan dom två. SÅ snyggast just nu :
Miura Haruma & Kazuya Kamenashi.
Sist var det Ner0 som var snyggast, han är fortfarande snyggast men just nu ägnar jag mig åt att titta på japan pojkarna.
Aoi, Die och Uruha börjar också komma tillbaka till mitt skrivbord osv. :'D CHO KAWAII!


Comments
Postat av: Elenor

Tjena snygging! Tänkte bara säga att jag lägger din blogg i favoriter nu. Har inte sett att du har en blogg förän nu hehe ^^' bye <3// Elenor "69thERROR" @ BDB

2008-10-31 @ 01:26:23
URL: http://gejland.blogspot.com

Comments:

Name:
VIP

Mail:

URL/Blogg:

Comment:

Trackback
RSS 2.0