Congratulations - i Hate you

Please don't look at me like that
It feels like you're killing me
Please don't touch my skin like that
As if you're not here with me


Började dagen med att vara allmänt opepp, blev inte bättre av att jag får reda på att det snackas en jävla massa skit om mig. host host. TACK. jag vet att jag är FUL .

Sen blev det bättre, vi red osv jag fick Mirrte då Bella inte fick vara med , Linda var inte med så jag fick ta hennes poppo. Mirrte ville INTE vara med. Men hon är snel och gör väl ungefär som man säger. Mysig häst annars men så JÄVLA seg idag och gick emot mig hela tiden när jag försökte ställa henne. Trött blev jag och sur.
Sen fick vi reda på att vi ska på GLOBEN HORSE SHOW ! med skolan! Bara ridinriktningen! Ska bli fett niice ^_^ Äntligen en nice överraskning , tack tack och tusen tack! WOHOOO!

Sen har jag känt mig allmänt flummig och träffade Larsson och John på bussen efter att ha lämnat stackars Jennie i stan, Larsson var pratglad som alltid och John läste latin. Cool sade jag GAY sade Larsson. Jovistt avundsjuk? höhö 8)

Nu ska väl snart släkten komma och snooza hos oss. Norrlänningarna stormar Skultuna! WARNING ! :D <3

Annars känns väl allt lite halvmupp, är glad och ledsen på samma gång, känns som en sån här "i had stopped caring" glädje. Just för att man inte ORKAR vara ledsen så blir man överflummig och allt.
Det känns inte som riktigt glädje.

Too scared to say a wordYou came to talk but you don't listen
I try to walk but crawl instead
You know the secrets of aggravation
You know the flaws of every soul
So tired of surviving
So sick of being hunted
So sick of being silent !!
These words need to be heard
</3

Comments

Comments:

Name:
VIP

Mail:

URL/Blogg:

Comment:

Trackback
RSS 2.0