- You should be grateful!

Bra dag idag , trots att jag inte mådde så bra fysiskt så var jag ganska glad (just för att jag vart övertrött och flummig)
Klassrådet var för en gångs skull roligt, och jag har känt mig relativt pigg på lektionerna, ögonen har iaf hållit sig öppna. x3

Tåget hem var ju för rolig x) malin, Jennie, maria och jag var typ flum osv, haha aw <3 I like it.
Maria (typ chockad) "Det blåser här" (om fönsterblåsten som finns i dom nya tågen)
Jennie (allvarlig) "Det är luft!"
X'D hahahah ... aah det var kul när vi var där iaf. och sen stängdes luften av bara för att Jennie satt och lekte med den 8) *blänga ilsket på Jennie*
Jennie  "Det stängdes av! Luften försvann!"
Jag (spelar tåg personal ) " FAN! dom leker med luften! Stäng av!!"
aah huhu det var kul iaf, och allt är typ kul när man är på det humöret, dog tio gånger.

Och igår var det lite kul, jag klagade på att okänt folk brukar sitta och stirra på mig i matsalen typ rakt in i ögonen tills jag blänger tillbaka, (irriterande)
Vi stod nere vid skåpen och Jennie ba "Men sluta glo för i helvete!" och precis då hade Caj kikat in och tittat på oss, vilket inte Jennie såg, men Caj typ hoppade till och ba "eh Hej..." hahah x'D oops.

Tänker inte skriva något negativt idag, men allt är fortfarande sådär Lost för mig. Så länge jag är på flumhumör är det okej, men inte annars.
+ att jag börjar få tillbaka mina panikångest symptom som jag annars bara får på kvällarna, har fått det i skolan en massa och jag funderar på att gå någon andnings kurs så att jag kan lära mig att andas ordentligt x) det funkar inte för mig. Gör så jävla ont.

Feeding my anguish
This life is born of pain
Deleted memory
This world's gone mad
- Divine infection


Comments
Postat av: Jennie

Haha mest bäst. Dör <33

2008-11-08 @ 19:46:29

Comments:

Name:
VIP

Mail:

URL/Blogg:

Comment:

Trackback
RSS 2.0