I against me

"Och då kommer känslan
den smygande känslan den enda jag inte rår på
stänger jag själen klämmer ihjäl den & hittar en himmelsk drog
Och då kommer känslan
är jag den enda som aldrig förstår... "


Var till stan idag, köpte present till Papi som FYLLER ÅR IDAG! :)
GRATTIS!!<3
Sen var jag till madde och klippte och färgade osv ^^ fett bra blev det .
Jag och sis köpte Subway- tog med hem och åt.
Det är seriöst alldeles för Kallt nu, herregyyd jag avlider. Mina händer ramlade typ av.
men det snöar! (feels good)


The Devil Hates You

huhuu ~ fail på att "nya modet" är "Goth" X) jaha okej, fett coolt, ser i tidningen att man ska ha pentagram och grejjer, och SAMTIDIGT en massa kors och allt skit man kan tänka sig.
Är jag trångsynt eller är modebranschen åt helvete? Pentagram ska man inte ha om man inte står för dess betydelse, och att ha gothiska kläder osv ena dagen och "fjortiskläder" andra är ganska så WANNABE!!
Sry men gillar det inte alls. Antingen är man Gothare eller så är man INTE.
The devil hates you anyway.


har haft fett kul btw i helgen på Sigurdsgatan, träffade mitt troll <3

sen var jag iväg med Sune till rutbo på tisdagen och red sen lektion Igen på Torsdagen. ^_^ vi galopperade :'D (gick hett till) men han var skitduktig (för dom som inte vet så är Sune fail på att galoppera i paddocken på. antingen bara rusar han fram i travartrav eller så skenar han i galopp) så jag fick honom att fatta rätt galopp och sen göra halt direkt efter. SKIT DUKTIG! Vi kommer framåt :D skönt att något funkar den här långa hösten.Jag har mina perioder, just nu är jag inne i min Japan period igen, nyss var det Industri period, och jag pendlar ganska mycket mellan dom två. SÅ snyggast just nu :
Miura Haruma & Kazuya Kamenashi.
Sist var det Ner0 som var snyggast, han är fortfarande snyggast men just nu ägnar jag mig åt att titta på japan pojkarna.
Aoi, Die och Uruha börjar också komma tillbaka till mitt skrivbord osv. :'D CHO KAWAII!


- You should be grateful!

Bra dag idag , trots att jag inte mådde så bra fysiskt så var jag ganska glad (just för att jag vart övertrött och flummig)
Klassrådet var för en gångs skull roligt, och jag har känt mig relativt pigg på lektionerna, ögonen har iaf hållit sig öppna. x3

Tåget hem var ju för rolig x) malin, Jennie, maria och jag var typ flum osv, haha aw <3 I like it.
Maria (typ chockad) "Det blåser här" (om fönsterblåsten som finns i dom nya tågen)
Jennie (allvarlig) "Det är luft!"
X'D hahahah ... aah det var kul när vi var där iaf. och sen stängdes luften av bara för att Jennie satt och lekte med den 8) *blänga ilsket på Jennie*
Jennie  "Det stängdes av! Luften försvann!"
Jag (spelar tåg personal ) " FAN! dom leker med luften! Stäng av!!"
aah huhu det var kul iaf, och allt är typ kul när man är på det humöret, dog tio gånger.

Och igår var det lite kul, jag klagade på att okänt folk brukar sitta och stirra på mig i matsalen typ rakt in i ögonen tills jag blänger tillbaka, (irriterande)
Vi stod nere vid skåpen och Jennie ba "Men sluta glo för i helvete!" och precis då hade Caj kikat in och tittat på oss, vilket inte Jennie såg, men Caj typ hoppade till och ba "eh Hej..." hahah x'D oops.

Tänker inte skriva något negativt idag, men allt är fortfarande sådär Lost för mig. Så länge jag är på flumhumör är det okej, men inte annars.
+ att jag börjar få tillbaka mina panikångest symptom som jag annars bara får på kvällarna, har fått det i skolan en massa och jag funderar på att gå någon andnings kurs så att jag kan lära mig att andas ordentligt x) det funkar inte för mig. Gör så jävla ont.

Feeding my anguish
This life is born of pain
Deleted memory
This world's gone mad
- Divine infection


In case you understand...

Skolan var seg as hell idag, huvudvärk all day, förberedde mig på att må skit hela dagen, men det blev dock ganska mys på idrotten med sötflickorna som jag ÄLSKAR så damn mkt <3
tåg + bussresan hem var så DRYG trött och ännu mer huvudvärk plus att jag fick ont i bröstkorgen igen. AJ.
Sitter hemma och försöker vara kreativ osv, men är seg och inser att på sista tiden har jag verkligen INGEN Motivation till någonting, allt känns grått, trist och segt, klarar inte av något alls och självförtroendet är så lågt att det inte kan bli lägre, kört i botten helt enkelt.

Just nu går det mesta av mitt liv ut på att lyssna på musik och sitta i skolan och försöka vara duktig på lektionerna samtidigt som en röst i bakhuvudet säger att man inte kommer klara ett enda prov för att ingenting funkar längre.
jag är helt kaputt i huvudet just nu, funkar ingenstans. BLÄ.

Nej jag är alldeles för negativ nuförtiden, men jag KAN inte ändra mig, känslor kan man inte ändra, försöker att vara lite gladare, lite roligare , lite mer engagerad i det jag gör, men I fail all the time. Sorry .. . .

Ser iaf fram emot spelningen på fredag, ska bli fett nice att få slappna av och enjoy the music i flera timmar! GAH vad jag längtar!<3I may not be your best friend, but i know you feel the same...

Congratulations - i Hate you

Please don't look at me like that
It feels like you're killing me
Please don't touch my skin like that
As if you're not here with me


Började dagen med att vara allmänt opepp, blev inte bättre av att jag får reda på att det snackas en jävla massa skit om mig. host host. TACK. jag vet att jag är FUL .

Sen blev det bättre, vi red osv jag fick Mirrte då Bella inte fick vara med , Linda var inte med så jag fick ta hennes poppo. Mirrte ville INTE vara med. Men hon är snel och gör väl ungefär som man säger. Mysig häst annars men så JÄVLA seg idag och gick emot mig hela tiden när jag försökte ställa henne. Trött blev jag och sur.
Sen fick vi reda på att vi ska på GLOBEN HORSE SHOW ! med skolan! Bara ridinriktningen! Ska bli fett niice ^_^ Äntligen en nice överraskning , tack tack och tusen tack! WOHOOO!

Sen har jag känt mig allmänt flummig och träffade Larsson och John på bussen efter att ha lämnat stackars Jennie i stan, Larsson var pratglad som alltid och John läste latin. Cool sade jag GAY sade Larsson. Jovistt avundsjuk? höhö 8)

Nu ska väl snart släkten komma och snooza hos oss. Norrlänningarna stormar Skultuna! WARNING ! :D <3

Annars känns väl allt lite halvmupp, är glad och ledsen på samma gång, känns som en sån här "i had stopped caring" glädje. Just för att man inte ORKAR vara ledsen så blir man överflummig och allt.
Det känns inte som riktigt glädje.

Too scared to say a wordYou came to talk but you don't listen
I try to walk but crawl instead
You know the secrets of aggravation
You know the flaws of every soul
So tired of surviving
So sick of being hunted
So sick of being silent !!
These words need to be heard
</3

Sick of being thoughtful

Dagen har inte vart nå rolig alls. Så det blir inget roligt inlägg här inte Oo
har vart hemma med feber, har skrivit en massa och lyssnat på musik, lekt slav åt min katt och varit telefonsvarare åt alla som ringt . Tsumaranai.

Känner mig inte glad, inte alls. Usch. Trött på allt vinterdepp, är allmänt deprimerad året runt men höst och vinter är riktigt tortyr, det är så man nästan ger upp.

I hate to feel I wish I couldn't feel at all
Face of all your fears

Mår allmänt skit.


Är riktigt trött på att gå och fundera hela tiden, oroar mig alltid för att förlora allt som betyder så mycket för mig, det känns som om jag bara kan stå och se på medan världen rasar runt mig, jag får klamra mig fast i allt som betyder och hoppas att allt inte försvinner från mig.
Är orolig för mina vänner, mest för att dom ska försvinna, jag känner mig alltid så tråkig och ointressant, folk gör rätt i att välja andra att umgås med framför mig, jag är för blodigel, klamrar mig fast i dom jag älskar och hoppas att dom inte ska knuffa bort mig.

Samtidigt känns skolan skitjobbig, läxor och prov och all skit, jag hänger inte med, allt blir som en dimma och jag kan inte tänka klart. Att bli sjuk mitt i allt gör det ännu mer dimmigt och jag vill bara ...
Silenced forever, the walls are closing in

Hopeless, useless and pointless life.

Hoppas på att bli frisk snart, för jag får bara ångest av att sitta hemma och anta en massa saker. Har jag inte folk jag tänker på framför mig blir jag helt paranoid och tänker igenom allt jag sagt för att vara säker på att jag inte sårat någon eller gjort någon arg. Det är ganska frustrerande att inte kunna slappna av, men det GÅR inte T_T

Godnatt

Musiktips: Psyclon nine - Lamb of god (+ alla andra deras låtar)

Arg som Satan!

Har inte skrivit på evigheter, sen Erikssund praktiken x) har vart på Helmer osv sen dess, skriver typ bara på Bilddagboken om vad jag pysslar med, är så lam. ^_^

Jag var hos käkkirurgen igår, fick typ fyra bedövningssprutor först, sen en till mitt i för att jag tyckte att det började göra ont, och sen en till när dom sydde.
Dom typ cuttade sönder hela ena sidan under tänderna och så tog dom bort tre tänder som var under dom tänderna som skulle vara där. Sen sydde dom allt på ca sex ställen. ITAI! ;__;
jag dör, har så jävla ont nu fast jag tagit tablett osv. låg och gapade som en fisk i en och en halv timme, trodde att jag skulle kväva mig själv. usch. och så ska jag göra om det igen i November ;_; skit. har typ som träningsvärk i hela halsen av att gapa så länge, plus ont i hela käften och det är så jävla IRRITERANDE!!!! ><' döda mig!!!

är hungrig men kan inte äta, vill snacka men kan inte prata, vill dansa men kan inte för då börjar jag blöda. Jag kan fan inte göra NÅGONTING!
Men idag kom Jennie-chan och Malin förbi, dom hade åkt med Madde till skultuna och missat bussen härifrån till stan så dom hade stått och liftat och grejjat. Sen kom dom till mig för ingen plockade upp dom X) Alltid trevligt med sällskap, men kände mig som en fotboll i ansiktet ^_^ aya det går väl över snart hoppas jag. ><'

when everything is said and done
and there is no place left to run
i think i used to be someone
and now i just stare into the sun

<- feel like shit

RSS 2.0