I am the very disease you pretend to be

SPIT - IT OUT
All you wanna do is drag me down
All I wanna do is stamp you out


Sleepless times, men stack till skolan trots allt *stolt*
Var vaken från 08.00 på Onsdag morgon till 21.00 Torsdag kväll. O-o

Slipknot var så HIMLA JÄVLA UNDERBART ! <3 OHOHOHO <3
Stack med tåg osv, det var ett gäng som började supa redan där.. såg inte dom sen så dom kanske aldrig kom så långt att dom fick se bandet X) Sen stack vi på Subway och käkade, fett pepp.
Sen Köööa~ träffade Elenor!<3 Så jävla snäll, söt och allt är hon. Massa värd människa <3
Träffade även Ola-la och kvinnan + Rob + folk.
Sen in, sittplats ~ var fett sur över det i början.

Children of Bodom
CoB var typ lika sega som på unholy, jag vet inte varför men dom har liksom... tappat gnista. Blev glad när dom började med introt på In your face, men blev ganska besviken, vet inte varför som sagt men det kändes inte. Det var typ *hej vi kommer in på scenen, spelar en liten snutt och drar utan att vara engagerade*
They've lost it. T_T

Machine Head
Dom var riktigt sköna, nice gitarrspel, bas<3 och det var soft stämning, men närmare slutet fick jag bara Slipknot på hjärnan. (A)

Slipknot
I väntan på bandet gjorde folk vågen osv, härjade, skrek, och det var fett bäst stämning. Fick typ gåshud tre gånger om och kände förväntan i hela kroppen, glömde bort att jag hade sittplats för helt plötsligt stod alla även där och det kändes som om det skulle bli röj där också. Sen kom Slipknot in, och det var en stor jävla adrenalinkick genom hela publiken, det KÄNDES ! Shiet, bara att plocka fram lungkapaciteten, applådera, headbanga, hoppa, dampa, skratta osv. Asså var helt lyrisk! Och ändå är inte Slipknot ett av mina favoritband, dom är bara så jävla grymma live! Sjung som ett as, och hela setlisten var klockren! Saknade några låtar men det var ändå UNDERBART!!! <3
Spit it out, satte oss ner bland sätena och hoppade så gott vi kunde,men fan va kul det var. ^_^ nästa gång ska jag fan ha ståplats. MÅSTE! ÄLSKAA <3 Ös, ös och ös så in i helvete <3 Hörde att det till och med var moshpits uppe vid sittplatserna X) shiiieeet <3

Sen skulle vi ju vänta på tåget hem, som gick fem i sex på morgonen, gick runt i Stockholm från ca 00.00 - ca 03.30, för 03.30 fick vi komma in och värma oss på centralen. Helt slut osv, sov i 40 minuter sen satt vi och typ var allmänt apatiska, sen vid halv sex fixade vi frukost på pressbyrån, sen hemåt.
Var i Västerås klockan 07.00, min bror kom med busskortet och skolgrejjerna och så stack jag med tåget till skolan 07.25, höll på att däcka flera gånger, var så utmattad, men var tvungen att dra pga prov osv. Var hemma vid sex och stack direkt till stallet, kom därifrån vid nio, gick och lade mig och somnade direkt. Helt slut.
Men så jävla värt det var det!! :D<3

Fuck this shit, I'm sick of it
You're goin' down, this is a war!
 Who the fuck am I to criticize your twisted state of mind?
 You're leavin' me suspect - I'm leavin' you grotesque
Feels like a burn from which you never learn
Cause and effect, you jealous ass
Press your face against the glass - SUFFER!
I - I want it all!
 Fuck this shit, I'm sick of it
You're goin' down, this is a war!
I've just begun It's about that time
Gotta get mine

YOU CAN'T KILL ME CUZ I'M ALREADY INSIDE YOU
SICK

Comments
Postat av: Elenor

ohshit! intressant att veta att det var moshpits bland sittplatserna, det hade jag velat se XD Älskar att läsa andras live reports om konserter jag också varit på. Andra personer snappar ofta upp saker som jag inte hade en aning om haha X) Hoppas du får ståplats nästa gång <3

2008-11-16 @ 00:23:20
URL: http://gejland.blogspot.com
Postat av: Karin

Ja, jag älskar också att läsa andras live reports, men själv är jag inte så duktig på att skriva, för jag blandar ihop allt x)

ah det var tufft, såg inte så mycket av det själv men min kompis hade vart precis ovanför den och kollat in den x) tufft värre.

ja hoppas jag med, då kan vi röja tillsammans <3

2008-11-17 @ 21:21:03

Comments:

Name:
VIP

Mail:

URL/Blogg:

Comment:

Trackback
RSS 2.0