Antichrist superstar

"The death of one is a tragic
But the death of a million is just statististic"


image4

Det är helt sjukt när man ser såna här "dokumentärer/talk shows" från USA. Där dom snackar om att metal och satanism förstör samhället och att tex Marilyn manson har dåligt inflytande över barn/ungdomar.
Dom nämner olika brott som "satanister" begått, men det begås ju minst lika många brott av kristna människor, det har inte ett dugg att göra med vilken religion eller musiksmak man har. Man är sjuk i huvudet redan från början, att man väljer att lyssna på Manson eller Carola har inte med saken att göra.
Kristna verkar tro att man kan bete sig hur som helst bara för att man är kristen, dom verkar tro att kristendomen är den "bästa" religionen, och att det endast är den som ska accepteras. Dom hjärntvättar ju folk till att tro på gud och jesus och hela skiten.

Man kan undra om kvinnorna som är kristna har någon självinsikt, vet dom om att dom är kvinnor?
"Kvinnan tiger i församlingen..."
Det finns som sagt idioter på båda sidor. Jag tycker att religion är intressant, men jag vill inte ha religion, jag hoppas att alla kan bli humanister eller något sånt, för då kanske det skulle bli färre krig.
Snackar skit vavav. Men jag tänker ju massor och kan inte skriva ner allt här. Skulle kunna utveckla i tio år. men jag hoppas att någon fattat vad jag menar.
tex för att jag lyssnar på black metal så dricker jag inte blod och dödar min familj. jag är en ganska normal människa och skulle aldrig begå ett brott i hela mitt liv. Never.


Och ändå är det metal up my ass.

Comments

Comments:

Name:
VIP

Mail:

URL/Blogg:

Comment:

Trackback
RSS 2.0