Antichrist superstar

"The death of one is a tragic
But the death of a million is just statististic"


image4

Det är helt sjukt när man ser såna här "dokumentärer/talk shows" från USA. Där dom snackar om att metal och satanism förstör samhället och att tex Marilyn manson har dåligt inflytande över barn/ungdomar.
Dom nämner olika brott som "satanister" begått, men det begås ju minst lika många brott av kristna människor, det har inte ett dugg att göra med vilken religion eller musiksmak man har. Man är sjuk i huvudet redan från början, att man väljer att lyssna på Manson eller Carola har inte med saken att göra.
Kristna verkar tro att man kan bete sig hur som helst bara för att man är kristen, dom verkar tro att kristendomen är den "bästa" religionen, och att det endast är den som ska accepteras. Dom hjärntvättar ju folk till att tro på gud och jesus och hela skiten.

Man kan undra om kvinnorna som är kristna har någon självinsikt, vet dom om att dom är kvinnor?
"Kvinnan tiger i församlingen..."
Det finns som sagt idioter på båda sidor. Jag tycker att religion är intressant, men jag vill inte ha religion, jag hoppas att alla kan bli humanister eller något sånt, för då kanske det skulle bli färre krig.
Snackar skit vavav. Men jag tänker ju massor och kan inte skriva ner allt här. Skulle kunna utveckla i tio år. men jag hoppas att någon fattat vad jag menar.
tex för att jag lyssnar på black metal så dricker jag inte blod och dödar min familj. jag är en ganska normal människa och skulle aldrig begå ett brott i hela mitt liv. Never.


Och ändå är det metal up my ass.

Segast on earth...

Jag suger verkligen på att blogga.
Tar bort bloggen hela tiden och gör nya, mest för att jag tycker att jag lämnar ut mig för mycket i bloggarna, ska egentligen inte läsa vad jag skrivit efteråt, för då blir jag sur och så tar jag bort hela bloggen.
Men nu ska jag försöka att hålla mig till den lite mer ytliga nivån och bara snudda mitt inre.
Svårt. För det är ju skönt att skriva av sig. ^-^

Just nu har jag lov, och lov för mig är aldrig lov, det är bara en massa måsten som ligger på hög och väntar.
Jag måste hinna träffa alla vänner, jag måste hinna mysa med familjen, jag måste hinna åka till stallet och rida så mycket som möjligt, jag måste hinna söka sommarjobb, jag måste hinna plugga, jag måste hinna vila. Jag måste hinna ha lov innan det blir helg och lovet snart är slut.
Jag vet att man inte ska tänka så, men det är väldigt svårt att ändra sin tankegång. Man kan inte hejda tankarna. Dom liksom kommer, sen hejdar man sig redan efter man tänkt det.
Och så blir det jobbigt.

Jag har snart en prao att dokumentera också - 5 veckor. Avel på Erikssund säteri. Det ska bli läskigt. Oo
Men måste komma ihåg att skriva här. Det är ju ganska intressant faktiskt.

Och vid betessläppet ska vi säga ifrån oss Sofi. Det känns jättejobbigt, det känns som att vi kommer ännu ett steg bort från varandra och närmare döden. Det finns ingen som jag älskar så mycket som henne. När man tittar på henne så får man tårar i ögonen av lycka, och lite sorg, "bittersweet", att hon är så söt, att hon är så snäll, att hon är min. Nästan.
Without you i wouldn't survive.

Muppigt värre....


RSS 2.0