No heart, Nobody


Jag har drömt om en jätteläskig unge flera nätter i rad nu, det är nästan samma dröm men jag kan göra olika val som förändrar hur jag ska klara mig ur den. Första natten tog hon mig och dödade mig. Kommer inte ihåg hur men jag minns att jag inte överlevde X)
 Den här natten var pappa med och hjälpte mig, asså hon var så läskig, vita kläder, stora blåa ögon och långa naglar och vassa tänder som hon bet mig med (egentligen var det min katt som bet mig men det visste jag inte då jag drömde)
Jag gömde mig under en säng och då kom hon och drog i mina ben, det var i det rummet jag dog förra gången men den här gången tog jag mig ut och så kom pappa på en moped. Han ropade att mopeden verkade luta åt vänster, då ser jag att hon sitter och hänger fram på hans vänstra sida med värsta stora flinet.
 ÄCKEL!
Hoppspark mot henne så hon ramlar av och så satte jag mig på mopeden, hon typ klöser mig i ryggen när hon springer efter men vi kommer undan, sen vänder vi och kör rakt mot henne. hon vägrar dö.
Jag inser att man kan döda henne om man plockar ut hennes ögon *snille* X) så tar tag i henne och sliter ut hennes ögon och hon halvdör. Vi bär runt på henne för att begrava henne, och rensa bort alla grejer som hon kan använda för att återuppstå igen. Under tiden snackar hon med oss om hur jävligt det är att vara någon som alla är rädd för. Vi lugnar henne med att hon är död nu och inte behöver skrämmas mer. X) lol

har drömt massa konstigt på senaste tiden. det är not fun, men ändå gillaree :D


Comments
Postat av: ewe

Men usch! de låter som en skräckfilm :( <3

2009-01-03 @ 19:15:23
Postat av: Karin

aww jaa T_T jag drömmer ofta skräckfilms drömmar X) <3

2009-01-06 @ 13:55:07
URL: http://avarquare.blogg.se/

Comments:

Name:
VIP

Mail:

URL/Blogg:

Comment:

Trackback
RSS 2.0