Praktik v.17

image3

Erikssund

Första veckan har gått på praktiken, det känns riktigt jobbigt att vara hemma igen. Inte för att det är något fel på hemmet, men jag mår inte bra av allt vardagliga, som vänner, leka social, kläder, löshårhelvetet, smink och allt som är SKIT. !

Erikssund är stort och jättefint, slottet är übersnyggt, men inte världens renaste inuti, men det kan vi överleva, jag trivs som in i helvete, det är vacker natur och man skulle kunna sitta och glo på hästarna i timmar.
Jobbet har gått ut på att mocka, halma, fodra, ta in och ut stona som är under bevakning då dom snart ska föla, och en massa annat, vi har jobbat stenhårt och jag är riktigt trött i hela kroppen.
Veterinären var onsdag och fredag för att kolla gallstona, se om dom var i brunst och hur livmoder och äggstockar såg ut, så han kunde avgöra när det var dags att insemineras, en av dom blev inseminerade i onsdags.
Vi ska få se sen när Ceve tappar hingsten, alltså inte att han "oj nu tappade jag honom" utan dom samlar sperma från hingsten för att kunna inseminera stona utan att dom kommer nära hingsten.

Hey face fick sen spruta Prostaglandin för att få igång sin brunst.

Och på torsdag morgon fölade Heaven can wait, kom ner till stallet och då var den tre timmar gammal, urgullig.


Ugly piece of shit.

Comments

Comments:

Name:
VIP

Mail:

URL/Blogg:

Comment:

Trackback
RSS 2.0